Jediný problém je ten, že je to okamžite fuč.
Prvý krát som o torte Pavlova počula od Nigelly Lawson, skúšala som párkrát a dopadlo to vždy dobre. Teraz som si na pomoc vzala recept od známej českej food-blogerky, ktorá zverejňuje na svojom blogu Kitchenette nielen výborné recepty ale aj nádherné fotografie. V minulom roku dokonca vydala knihu receptov " Rok v kuchyni". Samozrejme mne, jej fanúšičke, jednoducho nemohla chýbať...
Ale spať k meringue. Pre mňa je to úžasná možnosť vyhnúť sa nudným krémovým zákuskom. Takže ak máte čas a chuť, netreba naozaj veľa. Nejakých pár bielkov, šľahačku a ovocie. A voila... dobrota je hotová. Zopár tipov na podobné delikatesy ešte mám v zálohe, možno zase inokedy.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára